Välkommen till Kvinna Skaraborg

Kvinna Skaraborg är en ideell politiskt och religiöst obunden förening för jämställdhet. Vi vänder oss till dig som är intresserad av utveckling, din egen såväl som samhällets.

Medlemsbrev juli 2017

Först och främst vill vi tacka för förtroendet att få leda arbetet i Kvinna Skaraborg. Vid årsmötet i mars tillträdde en styrelse där alla var nya utom en, och under våren och försommaren har vi arbetat på för att lägga upp en struktur framåt.

Den nyvalda styrelsen känns otroligt inspirerande att jobba med. Vilka vi är som sitter i styrelsen kan du läsa om på annan plats är på Kvinna Skaraborgs hemsida.

Till hösten kommer vi att ordna flera arrangemang där vi kan inspirera varandra. Vårt mål är att verka över hela Skaraborg, och vi har också för avsikt att delta i samhällsdebatten och lyfta jämställdhetsfrågorna på olika sätt.

Kvinna Skaraborg fyller också 25 år i år, något som uppmärksammades i våras och som vi kommer att fira även i höst.

Vi återkommer med ett program för hösten, men vill redan nu bjuda in till en upptaktsträff torsdag 24 augusti kl 18.30 på Lassagården i Skövde, alldeles intill Stallsikens handelsområde.

Vi äter något enkelt och lyssnar till konstnären Moa Andersson, som blivit berömd för sina tanter, som hon målar och skulpterar.
Detta blir också en möjlighet för medlemmar och andra intresserade att träffa oss i styrelsen och utbyta tankar.

Mat serveras till självkostnadspris och vi ber att ni anmäler er till Marie Lindberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  senast fredag 18 augusti, för planeringens skull.

Om du inte betalat medlemsavgift för 2017 så är du välkommen att göra det. Avgiften är 250 kronor och mer information om hur du betalar hittar du på vår hemsida.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har förslag och funderingar om Kvinna Skaraborgs verksamhet.

Vi önskar dig en skön sommar och hoppas att vi ses till hösten!

Styrelsen i Kvinna Skaraborg

genom
Ann-Katrin Jönsson, ordförande