Välkommen till Kvinna Skaraborg

Kvinna Skaraborg är en ideell politiskt och religiöst obunden förening för jämställdhet. Vi vänder oss till dig som är intresserad av utveckling, din egen såväl som samhällets.

19/11 STRESSADE HORMONER - Ett föredrag i samarbete med Sköldkörtelföreningen

Över 400 000 svenskar är diagnostiserade med en rubbning i sköldkörteln. Förenklat kan man säga att sköldkörteln sätter takten på ämnesomsättningen i kroppen, och det är viktigt att den fungerar för att man ska må bra.

Hur vet man om man lider av en rubbning i sköldkörteln?
Känns trötthet, viktuppgång, sömnlöshet, depression avtagande sexlust och svårt att koncentrera sig som något du kan relatera till? Då kan du ligga i riskzonen.


Följ med oss under ett livsviktigt föredrag där du får veta hur du kan upptäcka tidiga symtom, vad du kan göra på egen hand för att undvika rubbning och vilken hjälp och stöd det finns för dem som drabbats. Möt Läkaren Lana Pocekaj och Näringsteraput Regina Ryderberg. Lana Pocekaj som har mångårig erfarenhet av denna problematik och är i dag verksam på Balderkliniken i Oslo som är ledande inom sköldkörtelproblematik. Lana Pocekaj är utbildad läkare vid medicinska fakulteten i Kroatien 2007, och har ytterligare utbildning i näringslära 2011. Regina Ryderberg är närings- och örtmedicinsk terapeut och driver Reginakliniken i Skövde. Hon hjälper dig bl a med hälsoanalyser ur ett funktionsmedicinskt perspektiv, dvs att man stödjer kroppens svaga funktioner.

 

Tid: Lördagen den 19 November kl 12.00-15.00
Plats: ASKO Appliances Sockerbruksgatan 3 Lidköping
Anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Kostnad: 100 kr som betalas vid föredraget. I avgiften ingår fika och medlemsskap i Föreningen Kvinna Skaraborg för 2016. Betalningen kan ske med swish, BG eller kontant SWISH: 123 552 6157 eller
BG: 5908-4590 skriv 19/11+ namn+ adress i meddelandefältet
Kontakt: Eva Granehed 0703 710 730 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Lana och Regina

E-post