Välkommen till Kvinna Skaraborg

Kvinna Skaraborg är en ideell politiskt och religiöst obunden förening för jämställdhet. Vi vänder oss till dig som är intresserad av utveckling, din egen såväl som samhällets.

25/10 HÄRSKARTEKNIKER, BEKRÄFTELSETEKNIKER & HUR MAN COACHAR SIG SJÄLV

Missade du föredraget HÄRSKARTEKNIKER, BEKRÄFTELSETEKNIKER & HUR MAN COACHAR SIG SJÄLV” ?

Nu får du ny chans den den 25 oktober!

Efter att vi hade denna föreläsning våren 2015 har den efterfrågats av gymnasieskolor, fritidsgårdar och 8-marsfiranden på olika platser i Skaraborg. Vi ingår även i utställningen ”Fult” på Västergötlands museum i Skara under juni-nov 2016. Hösten 2016 jobbar vi med detta tema med en pilotgrupp unga tjejer och killar för att stärka deras självkänsla i samverkan med Skövde kommun och Fritidsgården Nyeport.

Vi planerar ett större projekt 2017 med en studiecirkel om fem träffar för unga tjejer och killar inom skola och fritid för att sätta ljus på och ge verktyg för ett gott bemötande och god kommunikation. Genom ditt medlemskap i Kvinna Skaraborg är du även med och bidrar till detta. Vill du engagera dig i projektet eller har någon bra idé till oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss på
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Nu upprepar vi föreläsningen igen i samarbete med Mångfaldsgruppen på Högskolan i Skövde. Kom, lyssna och gå hem med nya ”glasögon” och verktyg!

Fri entré för medlemmar. Bli medlem för 200 kr och gå gratis på våra aktiviteter resten av året. 150 kr om du är under 26 år.

Betala med SWISH: 123 552 6157 eller BG: 5908-4590
25 OKTOBER 2016 KL. 18,30-20,00
HÖGSKOLAN I SKÖVDE, SAL G110

Erika 1
Erika Ekesbo Andrén, kvällens föreläsare och ordförande för Kvinna Skaraborg.
Klicka på bilden för att se inbjudan.